Descripción de la imagen
Descripción de la imagen
Descripción de la imagen

( L'antic Restaurant Can Solé de Santa Coloma de Cervelló  ) 

Tel: 93 634 04 32

Movil:  665 683 797

Email: info@racocanvalenti.cat

Cuina tradicionall

Producte de quialitat

Servei excepcional


Coneixent-nos

 L'any 1962 en Valentí Solé va convertir la seva antiga caballerissa en un petit Bar-Restaurant i el va anomenar "Can Solé". Amb el pas dels anys, i sota la direcció de la seva dona Brígida Martínez, Can Solé es va eregir en un referent culinari a Santa Coloma de Cervelló i voltants.


L'any 1993 prengué les regnes el seu fill Valentí Solé Martínez que, juntament amb la seva dona Esmeralda Martínez han impulsat el local fins a on es ara, oferint un servei acurat i un producte de qualitat.

 

Amb l'ultima remodelació l'any 2013, es canvia el nom a El Racó de Can Valentí, s'acondiciona el local i modernitzen les instalacions sense perdre, peró, el caliu rústic que l'ha caracteritzat des dels inicis, mantenint la Llar de foc en el saló interior.

Equip

El nostre equip de cuina està liderat per Esmeralda, que ens ofereix una carta de qüalitat renovada periòdicament. Sempre treballant en sintonia amb Valentí i el personal de Sala, per donar un tracte amable, cordial i familiar al comensal, en la linia que ha caracteritzat des de sempre El Racó de Can Valentí.'La nostra millor satisfacció es rebre'ls com a clients i acomiadar-los com amics' 

Descripción de la imagen